Vänligen läs detta!

Hej!

Då vi fortfarande är inne i den mest intensiva sjuksäsongen på året vill vi med detta passa på att påminna om vår policy angående att komma på behandling när man är sjuk eller förkyld.

Detta är för både er och vår skull. Om man har en infektion i kroppen så kan det vara farligt att få behandling, på samma sätt som att det kan vara farligt att träna. Under en behandling så ökar blodcirkulationen vilket kan sprida bakterier och virus i kroppen och detta kan göra att du blir väldigt mycket sjukare än vad du var innan. Utöver detta finns det såklart även en risk att vi blir smittade av er.

Så, är du förkyld eller sjuk, avboka din tid och boka in en ny tid så fort du är frisk igen 🙂


På grund av risken för smittspridning av Coronaviruset så måste vi ber er att vänta 14 dagar (inkubationstid) med att boka behandling om ni nyligen rest till ett riskområde för Coronaviruset eller träffat någon som blivit smittad.
Detta är för er patienters och våran egen säkerhet då vi arbetar så nära inpå människor och att virus därmed lätt kan spridas vidare.

Det bästa sättet att hålla sig frisk och inte smitta andra är att tvätta händerna med ljummet vatten och tvål, sprita händerna, nysa/hosta i armvecket och inte ta sig för mycket i ansiktet. Tänk även på att virus kan överleva på dörrhandtag och andra ytor i flera dygn.

Vänligen respektera detta 🌷