Behandlingar


Naprapatbehandling

Undersökning, diagnostisering och därefter adekvat behandling för just ditt besvär. Behandlingen kan bestå av justering av leder, mjukdelsbehandling, dry needling samt rehab/hemövningar. Du får även en rimlig prognos för ditt tillfrisknande. 
40 min 630 SEK

10- kort naprapatbehandling 5800 SEK (giltigt i 10 månader)

Förlängd naprapatbehandling

För dig som söker för flera besvär, eller ett mer komplicerat besvär som kräver mer undersökning. Kan även passa dig som vill ha längre behandlingstid. 
60 min 960 SEK

Rabatterad behandling

Denna tjänst kan du boka om du är ungdom, student eller pensionär. Gäller Naprapatbehandling och Behandlande massage. Skriv i noteringen vilken typ av behandling som önskas. 
40 min 580 SEK

Behandlande massage

En massagebehandling för dig som har smärta eller annat specifikt besvär. En mer djupgående och tuffare massagebehandling som även innefattar triggerpunktsbehandling och en del naprapatiska inslag. Vi fokuserar på ett eller flera specifika områden där du har besvär och smärta. Du kan även få tips på hemövningar och en lättare undersökning. Du kan INTE nyttja ditt friskvårdsbidrag till denna form av massage då denna behandling innefattar vissa naprapatiska inslag. Om du vill ha en avslappnande massage rekommenderar vi dig att boka tjänsten “friskvårdande massage” istället.
40 min 630 SEK

Friskvårdande massage

Massage där du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag. Mjukare, men djupgående massage för avslappning. Även en effektiv behandling för att förebygga besvär i rörelseapparaten.
40 min 790 SEK

10- kort Friskvårdande massage 7250 SEK (giltigt i 10 månader)

Cert. MammaMageträning

För dig som fått besvär med magmuskulatur, bäckenbotten eller rygg efter graviditet. Här får du en omfattande undersökning av din mage och eventuell diastas (delning av magmuskulaturen). Du får individuella hemövningar och adekvat hjälp till att hitta kontakt och styrka i djup stabiliserande muskulatur. Passar både dig som varit gravid nyligen eller för flera år sedan. Du kan INTE utnyttja denna tjänst på ditt friskvårdsbidrag.
40 min 580 SEK

Rehabträning

För dig som behöver hjälp med rehabövningar för att bli fri från smärta eller för att komma tillbaka efter en skada. Du får ett individanpassat rehabprogram med övningar att göra hemma eller på gymmet.
40 min 580 SEK