Behandlingar


Naprapatbehandling

En naprapatbehandling innefattar undersökning, diagnostisering och därefter adekvat behandling för just ditt besvär. Behandlingen kan bestå av justering av leder, mjukdelsbehandling (massage, pressur, stretch), dry needling samt rehab/hemövningar. Du får även en rimlig prognos för ditt tillfrisknande.  Om du är gravid så gravidanpassar vi behandlingen och har en gravidkudde som du kan ligga bekvämt på mage på under din naprapatbehandling.
40 min 680 SEK
10- kort naprapatbehandling 6300 SEK (giltigt i 12 månader)

Förlängd naprapatbehandling

För dig som söker för flera besvär, eller ett mer komplicerat besvär som kräver mer undersökning. Kan även passa dig som vill ha längre behandlingstid. 
60 min 1050 SEK

Rabatterad behandling

Denna tjänst kan du boka om du är ungdom, student eller pensionär. Gäller Naprapatbehandling och Behandlande massage. Skriv i noteringen vilken typ av behandling som önskas. 
40 min 630 SEK

Behandlande massage

En massagebehandling för dig som har smärta eller annat specifikt besvär. En mer djupgående och tuffare massagebehandling som även innefattar triggerpunktsbehandling och en del naprapatiska inslag. Vi fokuserar på ett eller flera specifika områden där du har besvär och smärta. Du kan även få tips på hemövningar och en lättare undersökning. Du kan INTE nyttja ditt friskvårdsbidrag till denna form av massage då denna behandling innefattar vissa naprapatiska inslag. Om du vill ha en avslappnande massage rekommenderar vi dig att boka tjänsten “friskvårdande massage” istället. Om du är gravid så har vi en gravidkudde som du kan ligga bekvämt på mage på under din massagebehandling.
40 min 680 SEK

Friskvårdande massage

Massage där du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag.
Friskvårdande massage är en mjukare, men djupgående massage för avslappning. Även en effektiv behandling för att förebygga besvär i rörelseapparaten. Om du är gravid så har vi en gravidkudde som du kan ligga bekvämt på mage på under din massagebehandling.
40 min 810 SEKMaternity health by MammaMage
MammaMage rehab

För dig som fått besvär med magmuskulatur, bäckenbotten eller rygg efter graviditet. Här får du en omfattande undersökning av din mage och eventuell diastas (delning av magmuskulaturen). Du får individuella hemövningar och adekvat hjälp till att hitta kontakt och styrka i djup stabiliserande muskulatur. Passar både dig som varit gravid nyligen eller för flera år sedan. Du kan INTE utnyttja denna tjänst på ditt friskvårdsbidrag.
40 min 630 SEK