Behandlingar


Naprapatbehandling

En naprapatbehandling innefattar undersökning, diagnostisering och därefter adekvat behandling för just ditt besvär. Behandlingen kan bestå av justering av leder, mjukdelsbehandling (massage, pressur, stretch), dry needling samt rehab/hemövningar. Du får även en rimlig prognos för ditt tillfrisknande.  Om du är gravid så gravidanpassar vi behandlingen och har en gravidkudde som du kan ligga bekvämt på mage på under din naprapatbehandling.

40 min – 720 SEK
10-kort naprapatbehandling – 6700 SEK (giltigt i 12 månader)

Förlängd naprapatbehandling

För dig som söker för flera besvär, eller ett mer komplicerat besvär som kräver mer undersökning. Kan även passa dig som vill ha längre behandlingstid.

60 min – 1150 SEK

Rabatterad behandling

Denna tjänst kan du boka om du är ungdom, student eller pensionär. Gäller Naprapatbehandling och Behandlande massage. Skriv i noteringen vilken typ av behandling som önskas.

40 min – 670 SEK

Behandlande massage (ej friskvård)

En massagebehandling som innefattar både en naprapatisk undersökning och behandlande massage. Du kan även få tips på hemövningar för ditt besvär. Passar dig som har ett mer specifikt besvär. Behandlingen är en mer djupgående och tuffare massage som även innefattar triggerpunktsbehandling. Detta är även en effektiv behandling för att förebygga muskelspänningar i kroppen. Du kan INTE nyttja ditt friskvårdsbidrag till denna massage då den ingår i naprapati och är momsbefriad. Vill du nyttja ditt friskvårdsbidrag rekommenderar vi dig att istället boka tjänsten “Friskvårdande massage”.

Om du är gravid så har vi en gravidkudde som du kan ligga bekvämt på mage på

40 min – 720 SEK

Friskvårdande massage

En massagebehandling där du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag. Du kan välja själv om du vill ha en avslappnande och mjukare massage eller en mer djupgående och tuffare massage med triggerpunktsbehandling. Detta är även en effektiv behandling för att förebygga muskelspänningar i kroppen. Har du ett mer specifikt besvär rekommenderar vi dig att istället boka någon av tjänsterna “Naprapat” eller “Behandlande massage”.

Om du är gravid så har vi en gravidkudde som du kan ligga bekvämt på mage på

40 min – 850 SEK

Maternity health by MammaMage – MammaMage rehab

För dig som fått besvär med magmuskulatur, bäckenbotten eller rygg efter graviditet. Här får du en omfattande undersökning av din mage och eventuell diastas (delning av magmuskulaturen). Du får individuella hemövningar och adekvat hjälp till att hitta kontakt och styrka i djup stabiliserande muskulatur. Passar både dig som varit gravid nyligen eller för flera år sedan. Du kan INTE utnyttja denna tjänst på ditt friskvårdsbidrag.

40 min – 670 SEK