Företagsbehandling

Vill du få chansen att få naprapatbehandling eller friskvårdsmassage på plats ute på ditt företag? Bidra till friskare anställda och minska risken för sjukskrivning? Spara tid genom att slippa ta dig iväg på behandling? 

Då kan vi på Naprapatstudion komma ut till ditt företag och ge er behandling med ett upplägg som passar just er.  Vi kan erbjuda naprapatbehandlingar vilket räknas som sjukvård och som är till för att hjälpa de med smärtproblematik i kroppen samt förebygga framtida besvär. En naprapatbehandling kan bl.a. bestå av massage, triggerpunktspressur, ledjustering, stretching, akupunktur/dry needling samt rehabövningar. Eftersom naprapatbehandlingar är sjukvård och därför inte har någon moms, så räknas de inte som friskvård men är däremot avdragsgilla för er som företag om ni vill erbjuda era anställda det. Det vanliga är då att arbetsgivaren brukar göra en löneväxling/löneavdrag på den anställdes brutto- eller nettolön.

Läs mer om förebyggande behandling/rehabilitering och löneväxlingskatteverket.se.

Vi erbjuder även friskvårdsmassage vilket är bra för att förebygga spänningar och smärta i muskler och få en avslappnande effekt i kroppen. Friskvårdsmassagen kan de anställda utnyttja sina friskvårdsbidrag till. 

Naprapatbehandling/massage kan förebygga sjukskrivningar orsakade av smärta och besvär i olika delar av kroppen och därmed bidra till friskare anställda. Det brukar vara uppskattat att få den tjänsten på plats då man på det sättet kan spara tid eftersom man inte behöver gå ifrån jobbet för att få behandling. 

Vi kan även hålla olika föreläsningar efter önskemål. T ex hälsosam arbetsergonomi, hur för mycket stillasittande påverkar kroppen och vad man kan göra för att förebygga det samt om stress och vad det gör med kroppen samt vad man kan göra för att förebygga/lindra besvär som är stressrelaterade.