Om oss

Vi har arbetat som naprapater sedan 2013, då vi tog vår examen på Naprapathögskolan i Stockholm. Vi är även vidareutbildade inom dry needling och MammaMageträning. Vi tycker om att hjälpa människor och ser kroppen som en helhet när vi söker efter orsaken till ditt besvär och varför det uppstod. Efter att vi hittat orsaken till din smärta får du en adekvat behandling med individanpassade behandlingstekniker för just ditt besvär, samt så ger vi dig råd och rehabövningar efter behov. För att bli långsiktigt fri från smärta är det viktigt att man ser till helheten för att minska risken att du får tillbaka samma besvär igen. 

Sandra Almgren 

Leg. Naprapat, Cert. MammaMagetränare, Dipl. Kost och Hälsocoach

sandra@naprapatstudion.se

073-7346413


Under mina år som verksam naprapat har jag bildat mig ett speciellt stort intresse och erfarenhet av behandling och rehabilitering av spänningsrelaterad huvudvärk,
nack- och ryggsmärta ofta kopplat till stillasittande kontorsarbete och stress, graviditetsrelaterade besvär samt
idrottsrelaterade skador.

Med en bakgrund som friidrottare, medeldistanslöpare och långdistanslöpare ligger löpning mig extra varmt om hjärtat. Jag har även en bakgrund inom ridsport och som poledancinginstruktör och har genom åren arbetat mycket med behandling och rehabilitering av just löpare och löprelaterade skador, ryttare och dansare och har därför bildat mig en stor kunskap och erfarenhet av just denna kategori av idrottare.  


Jag har även erfarenhet av att arbeta med ungdomar inom löpning, fotboll, ridning och gymnastik. 

Som Kost och Hälsocoach kan jag dessutom se över andra bitar vad gäller din hälsa, kost och träning.

Ida Anstey (fd Persson) 

Leg. Naprapat och Cert. MammaMagetränare

ida@naprapatstudion.se

070-5464650


Under åren som verksam naprapat har jag arbetat mycket med framför allt dansare, gymnaster och löpare och jag har därmed bildat mig en stor kunskap och erfarenhet om skador och smärtproblematik hos denna kategori av idrottare. Jag gjorde en klinisk studie på löpare med skador och smärtproblematik i höft, ben, knän och fötter som examensarbete på Naprapathögskolan 2013. 

Jag har ett stort intresse för behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador i allmänhet då jag själv idrottat under hela mitt liv. Jag har bakgrund inom dans, simning, fotboll och ridsport. Jag har även under de senaste 4 åren arbetat som poledancinginstruktör.

Utöver idrottsskador har jag stor erfarenhet av att behandla smärtproblematik i rygg och nacke samt huvudvärk som inte är ovanligt att drabbas av om man har stillasittande kontorsarbete samt upplever stress.  

Utöver mitt kliniska arbete som naprapat arbetade jag även under 2017 och 2018 som handledare till naprapatstudenterna på Naprapathögskolans skolklinik. För tillfället är jag handledare för två stycken naprapatstudenter som skriver sin C-uppsats på Naprapathögskolan.