Om oss

Vi har arbetat som naprapater sedan 2013, då vi tog vår examen på Naprapathögskolan i Stockholm. Vi är även vidareutbildade inom dry needling och utbildade tränare inom Maternity health by MammaMage. Vi tycker om att hjälpa människor och ser kroppen som en helhet när vi söker efter orsaken till ditt besvär och varför det uppstod. Efter att vi hittat orsaken till din smärta får du en adekvat behandling med individanpassade behandlingstekniker för just ditt besvär, samt så ger vi dig råd och rehabövningar efter behov. För att bli långsiktigt fri från smärta är det viktigt att man ser till helheten för att minska risken att du får tillbaka samma besvär igen. 

Sandra Almgren

Leg. Naprapat , Utbildad tränare inom Maternity health by MammaMage, Dipl. Kost och hälsocoach

sandra@naprapatstudion.se
073-7346413


Hos mig kan du få hjälp med vanliga besvär så som exempelvis spänningshuvudvärk, nacksmärta, ryggsmärta, axelsmärta samt idrottsrelaterade skador. Du kan även få hjälp med graviditetsrelaterade besvär.

Under mina år som verksam naprapat har jag bildat mig ett stort intresse och erfarenhet av behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador.
Med en bakgrund inom friidrott som medeldistanslöpare och långdistanslöpare samt inom ridsport och dans, ligger dessa idrotter mig extra varmt om hjärtat. Jag har genom åren framför allt arbetat med idrottare inom löpning, ridsport, gymnastik och dans.

Som Kost och Hälsocoach kan jag även se över andra bitar vad gäller din hälsa som kan påverka dina besvär, som till exempel kost, sömn, stress och träning.


Ida Anstey 

Leg. Naprapat, Utbildad tränare inom Maternity health by MammaMage

Föräldraledig till och med årsskiftet 2023/2024

ida@naprapatstudion.se

070-5464650


Hos mig kan du få hjälp med allt från vanliga besvär så som exempelvis huvudvärk, ryggvärk och nackvärk till idrottskador. Jag kan även hjälpa dig med smärta i kroppen i samband med samt efter en graviditet.

Under åren som verksam naprapat har jag arbetat mycket med framför allt dansare, gymnaster och löpare och jag har därmed bildat mig en stor kunskap och erfarenhet om skador och smärtproblematik hos denna kategori av idrottare. Jag gjorde en klinisk studie på löpare med skador och smärtproblematik i höft, ben, knän och fötter som examensarbete på Naprapathögskolan 2013. Jag har ett stort intresse för behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador i allmänhet då jag själv idrottat under hela mitt liv. Jag har bakgrund inom dans, simning, fotboll och ridsport. 

Utöver mitt kliniska arbete som naprapat arbetade jag även under 2017 och 2018 som handledare till naprapatstudenterna på Naprapathögskolans skolklinik.