Om oss

Vi har arbetat som naprapater sedan 2013, då vi tog vår examen på Naprapathögskolan i Stockholm. Vi är även vidareutbildade inom dry needling och MammaMageträning. Vi tycker om att hjälpa människor och ser kroppen som en helhet när vi söker efter orsaken till ditt besvär och varför det uppstod. Efter att vi hittat orsaken till din smärta får du en adekvat behandling med individanpassade behandlingstekniker för just ditt besvär, samt så ger vi dig råd och rehabövningar efter behov. För att bli långsiktigt fri från smärta är det viktigt att man ser till helheten för att minska risken att du får tillbaka samma besvär igen. 

Sandra Almgren 

Leg. Naprapat, Cert. MammaMagetränare, Dipl. Kost och Hälsocoach

sandra@naprapatstudion.se

073-7346413


Under mina år som verksam naprapat har jag bildat mig ett speciellt stort intresse och erfarenhet av behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador.
Med en bakgrund inom framförallt friidrott som medeldistanslöpare och långdistanslöpare samt ridsport och dans ligger dessa idrotter mig extra varmt om hjärtat. Jag har genom åren arbetat mycket med behandling och rehabilitering av just löpare och löprelaterade skador samt med ryttare, dansare och gymnaster.

Jag har även en stor erfarenhet av att arbeta med spänningsrelaterad huvudvärk samt smärtproblematik i nacke, rygg och bäcken. Det är inte ovanligt att dessa besvär kan vara kopplade till stillasittande kontorsarbete eller stress.

Som Kost och Hälsocoach kan jag även se över andra bitar vad gäller din hälsa, kost och träning.


Ida Anstey (fd Persson) 

Leg. Naprapat och Cert. MammaMagetränare
Mammaledig preliminärt till mars 2021

ida@naprapatstudion.se
070-5464650


Under åren som verksam naprapat har jag arbetat mycket med framför allt dansare, gymnaster och löpare och jag har därmed bildat mig en stor kunskap och erfarenhet om skador och smärtproblematik hos denna kategori av idrottare. Jag gjorde en klinisk studie på löpare med skador och smärtproblematik i höft, ben, knän och fötter som examensarbete på Naprapathögskolan 2013. 

Jag har ett stort intresse för behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador i allmänhet då jag själv idrottat under hela mitt liv. Jag har bakgrund inom dans, simning, fotboll och ridsport. Jag har även under de senaste 4 åren arbetat som poledancinginstruktör.

Utöver idrottsskador har jag stor erfarenhet av att behandla smärtproblematik i rygg och nacke samt huvudvärk som inte är ovanligt att drabbas av om man har stillasittande kontorsarbete samt upplever stress.  

Utöver mitt kliniska arbete som naprapat arbetade jag även under 2017 och 2018 som handledare till naprapatstudenterna på Naprapathögskolans skolklinik. För tillfället är jag handledare för två stycken naprapatstudenter som skriver sin C-uppsats på Naprapathögskolan.