Nya priser 1 mars

Hej!
Från och med den 1 mars kommer vi göra en mindre prisjustering på våra behandlingar 💙 Se de nya priserna nedan:
Naprapatbehandling 40 min 720 kr
Behandlande Massage 40 min 720 kr
Rabatterad Naprapatbehandling/Behandlande massage 40 min 670 kr
Förlängd Naprapatbehandling 60 min 1150 kr
Friskvårdande massage 40 min 850 kr
MammaMage Rehab 40 min 670 kr
Varmt välkommen!

Nya priser 1 mars Läs mer »

Ida tillbaka efter mammaledighet

Nu är äntligen Ida tillbaka efter sin mammaledighet! Hon kommer till en början finnas tillgänglig på måndagar och onsdagar och hon har nu bokningsbara tider på BokaDirekt. Det går även bra att kontakta Ida direkt för tidsbokning. Hon ser fram emot att få träffa er alla igen! Sandra finns tillgänglig för bokning må-fre som innan.

Ida tillbaka efter mammaledighet Läs mer »

Ida Mammaledig

Hejdå 👋🏻 Nu är det dags för Ida och kulan att gå på lite föräldraledighet ett tag! Planen är att hon börjar jobba deltid igen från och med årskiftet någon gång. Under tiden är ni välkomna att boka tid hos Sandra istället 😊 Vi ses! ☀️

Ida Mammaledig Läs mer »

Mammaledighet

Bebisverkstan fortsätter på Naprapatstudion. Bebis nummer två är på gång för Ida och är beräknad till i början av sommaren. Ida ska därmed vara föräldraledig en period igen. Hon kommer vara ledig fram till årsskiftet någon gång.

Eftersom det inte är så längesedan Sandra fick sin bebis nummer två så kommer hon fortsätta jobba deltid under våren och sommaren. Hon planerar att komma tillbaka som vanligt igen till hösten. Mer info kring det kommer längre fram.

Mammaledighet Läs mer »

God Jul!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och hoppas att ni får en skön julhelg! 🎅🏻🎄 Ida är på plats den 27-30/12 och Sandra den 28/12 i mellandagarna för er som vill ha en behandling då

God Jul! Läs mer »

Friskvårdsbidrag kvar?

Har du friskvårdsbidrag kvar, men insett att du inte hinner använda hela beloppet innan friskvårdskvittot ska lämnas in? Ett tips är då att du kan köpa tjänsten Friskvårdande massage hos oss innan 31/12 och sedan nyttja dina behandlingar du köpt under nästa år. Kontakta den av oss du önskar köpa hos så hjälper vi dig! Du kan swisha din betalning och vi kan skicka kvitto på mail om du inte har tid att komma förbi kliniken.

Friskvårdsbidrag kvar? Läs mer »

Sandra tillbaka från föräldraledighet

Från och med den 7/12 kommer Sandra tillbaka efter sin föräldraledighet! Hon är väldigt taggad och tycker det ska bli jättekul att få träffa er igen 😊 Hennes bokadirekt är igång och lediga tider finns upplagda, så passa på att boka en tid redan nu om du vill ha en behandling. Hon kommer vara tillgänglig på onsdagar i december och sen även på måndagar från och med 2/1. Ida kommer fortsätta vara tillgänglig för behandling måndag-fredag som tidigare. Välkomna till oss! 🤗

Sandra tillbaka från föräldraledighet Läs mer »

Nya priser 1/10

Från och med den 1 oktober gör vi en mindre prisjustering på våra tjänster. Info om de nya priserna finns på boka direkt, under fliken Behandlingar här på hemsidan och i det senaste nyhetsbrevet.

Nya priser 1/10 Läs mer »